top of page
IMG_6768_edited.jpg

Medische pedicure voor mannen én vrouwen

Medische pedicure voor mannen
Gespecialiseerde voetverzorging voor mannen

Al te vaak wordt gedacht dat een voetverzorging of pedicurebehandeling enkel voor vrouwen zou zijn. Het tegendeel is net waar, want mannen hebben minstens evenveel last van ongemakken als vrouwen. Denk maar aan eelt, kalknagels, ingegroeide teennagels, ... . Al deze problemen zijn vaak voorkomend bij iedereen.

Bij Tina in Praktijk De Seine voelt u zich dus zowel als man én vrouw op uw plaats. Tijdens de behandeling "medische pedicure", ook bekend als "gespecialiseerde voetverzorging", is er bij zowel man als vrouw geen plaats voor esthetische zorgen zoals nagellak of andere schoonheidszorgen. U komt terecht in een serene setting waar de behandeling 'to-the-point' op uw voeten focust, of dit nu voor de behandeling van een ongemak is of voor een standaard voetverzorging.

Hebt u last van enig probleem waarbij u denkt geholpen te kunnen worden met een behandeling? Check op deze pagina of uw probleem in de lijst staat. Bent u nog steeds niet zeker? Neem dan gerust contact op via mail of telefoon!

Zou u graag een (periodieke) voetverzorging inplannen waar uw voeten terug op punt worden gezet, aarzel dan niet en maak snel een afspraak!

bottom of page