top of page
Kinesist Torhout

Algemene kinesitherapie

Bij Praktijk De Seine kunt u terecht voor de meest uiteenlopende pijnklachten. Van nek- en rugpijn tot peesblessures tot ... . Kortom, alles waarvan u denkt bij een kinesitherapeut terecht mee te kunnen!

Kinesist Torhout

Kinesitherapie

Een overzicht van onze behandelingen

Op regelmatige basis volgen wij bijscholingen om onze kennis te verruimen. Hierdoor beschikken we over meer behandelmogelijkheden en gaan we telkens de meest geschikte techniek gaan toepassen. Op die manier kan u sneller en efficiënter geholpen worden.

Myofasciale Therapie

Myofasciale therapie is de specialisatie binnen de kinesitherapie waarbij gewerkt wordt op triggerpunten in de spieren. Dit kan worden gedaan met behulp van bijvoorbeeld dry needling in combinatie met andere technieken.

Dry Needling Torhout
Manuele Therapie Torhout

Manuele Therapie

Manuele Therapie is een specialisatie binnen de kinesitherapie. Een manueel therapeut is gespecialiseerd in het behandelen van de spieren, gewrichten, de wervelkolom en de pijn veroorzaakt door het zenuwstelsel.

Perinatale kinesitherapie

Om uw bevalling optimaal tegemoet te kunnen gaan kan u bij ons terecht voor kine vòòr de bevalling als voor kine na de bevalling.

Perinatale kine Torhout
Kine na operatie Torhout

Orthopedische revalidatie - Kine na operatie

Patiënten kunnen bij ons terecht voor revalidatie wanneer ze een operatie ondergingen. Dit gaat van schouder- of knieoperatie tot heupoperatie tot ...

Kine na operatie is een essentieel deel van de nazorg om opnieuw een goed functioneren te bekomen.

Verder aanbod

- Sportkinesitherapie

- Kinesitherapie bij ouderen - gangrevalidatie

- Taping

- Kine na hartoperatie

- ...

Kinesist Torhout
bottom of page