top of page

FAQ

Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe maak ik een afspraak?

- Via "online afspraak" op deze website, telefonisch (050 21 60 71), via e-mail (info@praktijkdeseine.be) of via het contactformulier op deze website. Al onze gegevens zijn te vinden onder 'CONTACT'. Gelieve steeds uw naam en uw contactgegevens te vermelden.​

Wat breng ik mee op de eerste afspraak?

- Uw paspoort, doktersvoorschrift en eventuele relevante documenten.​

Ik ben niet in staat om zelf te komen, komen jullie aan huis?

- Indien u wegens fysieke of sociale redenen niet in staat bent om de verplaatsing zelf te maken, kunnen wij op huisbezoek komen. Een afspraak voor huisbezoek kan enkel telefonisch gemaakt worden.

Welke kledij draag ik best?

- ​We raden aan om losse (sportieve) kledij aan te hebben.

Wat als ik een afspraak wil wijzigen?

- ​U kan ons steeds telefonisch contacteren om uw afspraak te wijzigen, ten laatste daags voor de afspraak. Bij laattijdig verwittigen zijn wij genoodzaakt uw gereserveerde tijd aan te rekenen.

Wat is de kostprijs van een kinebehandeling?

- ​Wij zijn gedeconventioneerd. De kostprijs bedraagt doorgaans €32 voor een behandeling in de praktijk en €34 voor een huisbezoek (indien u van een voorkeursregeling geniet, gelden de conventietarieven). De gedetailleerde tarievenposter en terugbetalingen per type behandeling kunt u HIER terugvinden.

Wat is de kostprijs van een pedicurebehandeling?

- ​Afhankelijk van de inhoud van de behandeling en of er al dan niet aan huis wordt gekomen, varieert de prijs van 25€ tot 45€.

Hoe lang duurt een kine- of pedicurebehandeling?

- ​Beide behandelingen duren ongeveer 30 minuten.

bottom of page